dimecres, 13 de maig del 2009

Comunicat de de l'Esquerra Independentista sobre la manifetació del nou de maig



La CAJEI i Maulets presents de nou al Cap i Casal.
Sota el lema “Les joves organitzem la resposta”, la CAJEI i Maulets protagonitzaren una marxa molt combativa amb consignes a favor de l’alliberament nacional, social i personal.
El jovent independentista i revolucionari, van eixir junts a València en el marc de la manifestació nacional convocada cada any per entitats cíviques del País Valencià.
Acció Cultural del País Valencià (ACPV) calcula en 30.000 els assistents a la manifestació commemorativa del 25 d'abril de dissabte passat -Llibertat.cat.
L’independentisme va fer acte de presència després de la cita del passat 25 d’abril, també a la ciutat de València, on la campanya “300 anys d’ocupació, 300 anys de resistència” va congregar milers de persones en una manifestació històrica per al conjunt de l’Esquerra Independentista.
Durant tot el trajecte, el jovent va assenyalar els culpables de la crisi econòmica. “Canya al capital” o “El capital ens fa més precàries” són alguns dels missatges que es van poder llegir als aparadors de les seus bancàries del centre de València. El bloc independentista va cloure la manifestació amb un acte polític on es va engrescar el jovent a participar activament en totes les lluites engegades per tal de fer front l’espanyolisme, el capitalisme i el patriarcat. Amb aquesta mobilització, el jovent de l’Esquerra Independentista continua prenent els carrers dels Països Catalans amb la convicció que només amb la lluita s’hi serà capaç de donar una resposta contundent i organitzada.