dijous, 14 de maig del 2009

El PP no es pronuncia sobre la conveniència de suspendre de militància Camps


Els diputats de Madrid imputats en el cas 'Gürtel' ja han estat suspesos · El Tribunal Superior de Justícia valencià imputa Camps i Ricardo Costa, que declararan el 19 de maig · PSPV i EUPV demanen la 'dimissió immediata' dels imputats
La portaveu del PP al congrés espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, ha evitat d'opinar sobre la conveniència de suspendre de militància el president de la Generalitat valenciana, Francisco Camps, avui que el Tribunal Superior de Justícia l'ha imputat pel cas 'Gürtel'. En canvi, els tres diputats del PP imputats a Madrid pel mateix cas, Alfonso Bosch, Alberto López Viejo i Benjamín Martín Vasco, van demanar de ser suspesos de militància i així ho va fer el partit.
Aquests tres casos s'afegien als de càrrecs municipals madrilenys que també van ser suspesos de militància quan van ser imputats en la trama corruptiva. Sáenz de Santamaría ha insistit que el PP confiava en la presumpció d'innocència i que el partit té un comitè de garanties que és l'òrgan que decideix si supsèn o no de militància els seus càrrecs públics. De moment, doncs, ni Camps ni Costa no han sol·licitat la suspensió de militància i tenen tot el suport del PP.