dilluns, 5 d’octubre del 2009

33è Aplec Excursionista dels PaÏsos Catalans


Una vegada més, les comarques valencianes acullen un Aplec Excursionista dels Països Catalans, aquesta vegada el que fa 33. Serà els dies 4, 5, 6, 7 i 8 de desembre als pobles de Benifairó i Simat de la Valldigna.

Ara que celebrem l'aniversari de l'arribada a les comarques centrals del País Valencià dels repobladors mallorquins, convidem a la potent xarxa d'entitats excursionistes dels Països Catalans a acudir a unes terres que, tot i ser famoses per la seua història, són poc conegudes excursionísticament més enllà de les comarques centrals valencianes. Us convidem a recòrrer la serra de Corbera de cap a peus, a pujar al Mondúver i a provar de localitzar Es Vedrà des del cim de la Safor. Esperem, per tant, que aquest siga un Aplec de descoberta i redescoberta. De trobada i de retrobament d'uns Països Catalans conscients i lliures algun dia.

Des dels grups organitzadors i els ajuntaments implicats us animem a que us apropeu a la Valldigna i esperem poder oferir-vos un bon 33è Aplec Excursionista dels Països Catalans.

Salut i aplec!

La Valldigna-Safor, País Valencià.

Una salutació, companys de Beniarrès!

Vos escrivim des del grup de muntanya Viarany. Potser molts de vosaltres ja ens coneixeu, inclús potser hem compartit alguns cims durant aquests pocs anys que existim com a col·lectiu. Molts ja sabreu qui som, un grup de muntanya vinculat a l'Esquerra Independentista. Pretenem fer de l'excursionisme una activitat reivindicativa, útil per conèixer el país i les seues diverses realitats i conflictes.
Enguany ha recaigut en nosaltres l'organització de la 33ena edició de l'Aplec Excursionista dels Països Catalans, el qual tindrà lloc del 4 al 8 de desembre a la zona de la Valldigna, a la comarca de la Safor. El motiu d'aquest correu electrònic és, precisament, convidar-vos a participar d'aquest esdeveniment. Ens agradaria molt mobilitzar el teixit associatiu de l'àmbit de l'Esquerra Independentista per tal de participar d'aquest Aplec. Si voleu més informació, podeu consultar la programació a la pàgina web http://www.uv.es/lanuza/webAplec.html
Vos animem a compartir aquests dies amb nosaltres!
Una abraçada molt forta!

Grup de Muntanya Viarany
www.viarany.org