dijous, 29 d’octubre del 2009

Programació de novembre de l'Ateneu



Programació Novembre 2.009 Ateneu Popular Arrels

Dimecres 4- Projecció a les 21:30h la pel·licula “V deVendetta” lliure adaptació de la novel·la gràfica V for Vendetta d'Alan Moore i David Lloyd. La pel·lícula mostra al protagonista V, un combatent per la llibertat que persegueix la destrucció d'un estat feixista, ubicat en l'Anglaterra de l'any 1997 (el futur, quan es va publicar l'obra: 1982-1985)

Divendres 6- Xerrada a les 20:15h “El futur de les cordades i la directiva europea del foc” de Jesús Soriano Blesa de la Colla de dimonis “La diabòlica de Morvedre” i portaveu de la Federació de Diables del País Valencià.

Dimecres 11- Projeccio a capitols de Filosofia, aquí y ahora. Capítol I: ¿Porque hay algo y no nada? I Capítol II: Sacar la filosofía a la calle.

Divendres 13- Concert de Andres Valor a les 20.30h i després sopar

Dimecres 18- Projecció a les 21:30h el documental “Llach, la revolta permanent” El 3 de març de 1976 a Vitòria, en el transcurs d’una assamblea de treballadors, l’actuació policial va causar cinc morts i més de cent ferits de bala. Aquella mateixa nit, empès per la ràbia, Llach va composar la que seria una de les cançons més emblemàtiques d’aquells anys: “Campanades a morts”.

Dissabte 21- Concert dels 300 anys d'ocupacio, 300 anys de resistècia a Vilafranca del Penedés, on actuaràn: KOP, Soziedad Alkoholica, La Gossa Sorda i Dr Calypso. Si vols vindre amb nosaltres posat en contacte.

Dimecres 25- Projecció a les 21:30h de “El ladrón de bicicletas” un obrer aturat des de fa anys, troba treball coma fixador de cartells, però per poder desenvolupar bé la seva feina, necessitaria una bicicleta que per consegirla s'enpenya però un dia en un descuit li la furten i comenca una recerca per trobar-la.


Totes les activitats organitzades per el Rogle, Assemblea de Joves del Comtat-CAJEI i Endavant-OSAN el Comtat