dilluns, 25 de gener del 2010

Manifestació en defensa del Cabanyal


Este diumenge fan la manifestació en defensa del Cabanyal, si vols vindre amb nosaltres posat en contacte per correu o passa qualsevol dia per l'ateneu a partir de les 19h.

Sota el lema "El Cabanyal és nostre i el volem sencer i viu", la Plataforma Salvem el Cabanyal i l'Associació de Veïns Cabanyal i Pavimar han convocat una manifestació pel proper 31 de gener a les 12 hores. La marxa partirà de l'encreuament del carrer de la Reina amb l'avinguda Tarongers de la ciutat de València.
Aquest migdia el jutjat del contenciós administratiu número 4 de València ha aixecat la suspensió cautelar de les llicències per enderrocar sis habitatges del barri del Cabanyal, perquè diu que són fora de la zona declarada Bé d'Interès Cultural. Davant d'això, l'Associació de Veïns del Cabanyal ha emès un comunicat per rebutjar que les cases que el jutge ha autoritzat enderrocar no formin part de la zona del barri considerada 'conjunt històric protegit'.
Per la seva banda, el Grup Municipal Socialista "respecta i acata" l'auto dictat pel jutjat en què s'acorda l'alçament de la mesura cautelar de suspensió de l'execució de les resolucions que atorguen llicències de demolició als 6 immobles del Cabanyal. Ara bé estudiaran la mesura del jutge.