dilluns, 1 de febrer del 2010

Èxit de la Pujada Atlètica en defensa de la Font Roja d'Alcoi


Ahir al matí va tenir lloc la Pujada Atlètica en Defensa de la Font Roja convocada per l'Assemblea de la campanya "La Font Roja també és nostra. Hotel fora del Parc Natural". A l'acte van participar més de cinquanta atletes, en representació de totes i cadascuna de les entitats que donen suport a la campanya.
Els atletes participants es van concentrar en la plaça d'Espanya poc abans de les 11 del matí, on van estar acompanyats per un grup de membres i simpatitzants de la campanya, i també per la música del grup de batukada "Sambolika".
Poc després, l'actor alcoià Miquel Martí va llegir un manifest reivindicatiu, que recordava els principals motius d'oposició a la construcció d'un hotel en el cor del Parc Natural.

A l'hora prevista, les 11:30, els corredors i corredores, uniformats amb camisetes amb el lema "SOS Font Roja", van partir de la plaça entre els aplaudiments del públic congregat.

Els atletes van correr agrupats, sense competir, fins a l'àrea del Santuari de la Font Roja, on van arribar també entre aplaudiments poc abans de la 1 de la vesprada. Una volta en el paratge, es van fotografiar conjuntament mostrant els logotips de totes les entitats representades.

Els participants van valorar molt positivament l'experiència, destacant el bon ambient i l'harmonia entre els corredors. L'Assemblea de la campanya agraeix el seu esforç i il·lusió, gràcies als quals va ser possible aquest nou acte lúdic i reivindicatiu en defensa de la Font Roja.