dimarts, 13 d’octubre del 2015

Èxit de participació per la diada del 9 d'octubre a Beniarrés


El passat dijous 8 d'octubre va tenir lloc al Centre Cultural Joan Fuster de Beniarrés l'acte més important de la diada del 9 d'octubre on el cantautor Cesk Freixas va actuar durant quasi hora i mitja davant de més d'un centenar de persones on Samantha Gilabert i Clara Terol, cantants locals, col·laboraren en unes quantes versions del penedesenc emportant-se les ovacions més destacades per part del públic. A l'acabament del concert, part dels assistents s'arreplegaren a l'Ateneu on es va poder gaudir d'un sopar amb molt bon ambient i de la posterior barcella.

Dissabte 10 d'octubre va tenir lloc a l'Ateneu Popular Arrels el I Campionat de Fallera Calavera, al torneig es varen presentar una quinzena de persones, tot i haver-hi gran participació local les habilitats de la castellonenca Sara Moreno van fer que el premi se n'anara cap a l'ombria del Benicadell, després d'una ajustada final. L'acte arreplegà al voltant d'una cinquantena de persones entre participants i públic on la germanor i el bon "rotllo"van ser els grans guanyadors.
Dilluns 12 d'octubre es va portar a terme la pujada al cim del Benicadell aprofitant la campanya "Un cim, una estelada; 12 d'octubre res a celebrar". Al cim es congregaren al voltant d'una 30 de persones amb estelades vingudes de diversos racons del País Valencià.

Amb aquests tres actes i amb l'assistència de diversos membres de l'Ateneu a la multitudinària manifestació del 9 d'octubre a València l'organització tanca aquesta diada amb bon sabor de boca per l'alta participació i amb ganes de posar-se a treballar per construir noves alternatives de cultura i oci per al poble.