diumenge, 4 d’octubre del 2015

L'Ateneu Popular Arrels prepara un 9 d'octubre carregat d'activitats.




Des de l'Ateneu Popular Arrels estem preparant un grapat d'activitats per commemorar la diada del 9 d'octubre a Beniarrés.

Així el pròxim dijous 8 d'octubre al Centre Cultural Joan Fuster a les 20:30 hores podrem gaudir de la música en directe del cantautor penedesenc Cesk Freixas amb la col·laboració de dues de les millors veus femenines del poble, Alba Terol i Samantha Gilabert. Les entrades per al concert, a preu de 3 euros, es vendran al mateix Centre Cultural abans del concert o reservant-les a algun membre de l'ateneu. Després de l'actuació, la vetllada continuarà amb un sopar a l'Ateneu amb productes locals a preu de 8 euros. Des de l'organització preguem confirmar l'assistència al sopar als següents telèfons: 672 431 854 o bé, 628 619 750.




El divendres 9 d'octubre organitzarem cotxes particulars per anar a València on a les 18:00 hores a la Plaça Sant Agustí començarà la tradicional manifestació del 9 d'octubre organitzada per l'Esquerra Independentista sota el lema "La lluita és l'únic camí" "Independència, Socialisme, Feminisme ".


Demostra la teua habilitat amb el joc de cartes més valencià el dissabte 10 d'octubre a l'Ateneu Popular Arrels on encetarem el I Campionat Mundial de Fallera Calavera. A partir de les 15:30 hores s'obriran els períodes d'inscripció a preu de 2 euros, per a què a les 16:00 hores començe el torneig. El premi per al guanyador serà el Joc de la Fallera Calavera o bé, el llibre il·lustrat amb la història de la Fallera Calavera. A més a més, per amenitzar el campionat a primera hora de la vesprada, l'Ateneu prepararà café i mistela.



Per tancar aquesta setmana carregada d'oci alternatiu i cultura popular, el 12 d'octubre amb motiu de la campanya "Un cim, una estelada, 12 d'octubre res a celebrar" pujarem al cim del Benicadell amb els companys Greixers de Castelló de Rugat i amb el Centre Excursionista de la Safor "Viarany". Eixirem des de l'Ateneu a les 8:30 hores, des de l'organització recomanem que es porte bon calçat, aigua i l'esmorzar.




"No et limites a contemplar aquestes hores que ara vénen, baixa al carrer i participa. No podran res davant un poble unit, alegre i combatiu" 
V.A Estellés