dimecres, 25 de novembre del 2015

Estem d'enhorabona, s'inaugura l'ateneu popular de Xàtiva

Benvolgudes organitzacions, col·lectius, entitats, casals i ateneus,

Dissabte 28 de novembre inaugurem l’Ateneu Popular de Xàtiva i ens agradaria comptar amb la vostra presència.

Per a nosaltres és un motiu d’alegria perquè prové del fruit de dos anys intensos de treball i autoorganització que volem compartir amb vosaltres.

De vosaltres hem aprés a construir el projecte que ara naix a Xàtiva amb voluntat de transcendir les fronteres del nostre municipi, la nostra comarca i el nostre país.

Volem trobar-nos amb vosaltres, compartir i fer xarxa, per reprendre llaços per a poder aconseguir junts els objectius comuns.

L’acte d’inauguració començarà a les 12:00h amb Sarau i el seguirà un dinar popular a les 14:00h amb cassoles d’arròs al forn en una sobretaula amenitzada per l’escriptor Toni Cucarella seguida d’una actuació de Jazz Blues Trio.

Per a organitzar el dinar necessitem confirmar l’assistència abans del 26 de novembre, el preu del tiquet és de 8€ per persona i inclou el dinar i les actuacions. La cassola conté carn, si sou vegans ens ho heu d’especificar i tindrem una vegana per a vosaltres.

Per a confirmar l’assistència només heu de respondre aquest mail amb el nom de la vostra entitat i el nombre de persones que hi assistireu.

L’Ateneu popular està situat a la Plaça Sant Jaume de Xàtiva, en aquesta plaça transcorrerà l’acte.

Moltes gràcies!

Ateneu Popular de Xàtiva